SensorWake- вместо досадната аларма

SensorWake

Нищо не те вади от леглото, така както ароматът на кафе. Проблемът е , че трябва да станеш и да си го приготвиш.

Представете си детските си години, когато сте завити под топлото одеяло и се събуждате от аромата на прясно приготвените палачинки на майка си. Е, и сега това е напълно възможно, чрез този уникален часовник. SensorWake е разработен от едва 19 годишен французин, на който явно също не му е харесвало да се събужда от стряскащата аларма сутрин.

Вместо да се събуждате измъчвайки се с досаден звук от аларма, може да го направите чрез много по-приятен начин- уникален аромат!

SensorWake е алармен часовник и работи с помощта на патрон, който се поставя в горната му част и се разпръсква в помещението с помощта на вентилатор. Когато алармата се включи, часовникът разпръсква събуждащият аромат в продължение на цели три минути, които са напълно достатъчни. Според създателите на Sensorwake, той може да ви събуди за по-малко от 2 минути, единствено и само чрез ароматът си. Ако обаче все още не сте успели да станете от леглото и да го изключите, той ще започне да звъни досадно. (Подобно на нормалните будилници)

Възможно ли е наистина да ни събуди аромат?

Патентованата SensorWake технология освобождава силен аромат, който се дозира с точност. Това става благодарение на иновативната си система за разпространение, твърдят от компанията. В действителност, според собствено проведени потребителски тестове, деветдесет и девет от сто души са се събудили за под 2 минути! Без досадна аларма, а единствено от ароматът отделен от устройството.

За момента има общо около 15 аромата включително кафе, кроасан, пари, бекон и мента. Всеки патрон има срок от общо 30 използвания, рециклируем е и стига за един месец.

Ето някой от най-използваните аромати:

Плаж, кроасан, сандвич, кафе, шоколад, мента и прясно окосена трева.

SensorWake SensorWake SensorWake SensorWake SensorWake SensorWake SensorWake